Dongguan Runke Ink painting Co., LTD

Σύντομη ανάλυση για το τι είναι το φιλικό προς το περιβάλλον βερνίκι με βάση το νερό

Χρόνος απελευθέρωσης: 2022-04-02 11:44:59  Hits: 18

environmental φιλικό νερό-based βερνίκι, επίσης γνωστό ως παράγοντα διασκορπισμένης στίλβωσης, έχει τα χαρακτηριστικά της άχρωμης, άγευστο, ισχυρής διαφάνειας, μη-toxic, μη βιολογική πτητική ύλη (VOC), χαμηλό κόστος, μεγάλη πηγή υλικών, καλή γυαλάδα, πτυσσόμενη Αντοχή, αντοχή στη φθορά και χημική αντίσταση.



--based βερνίκι είναι ασύγκριτη από άλλες βερνίκια με βάση το διαλύτες. Επιπλέον, εάν προστεθούν άλλοι κύριοι παράγοντες και πρόσθετα, μπορεί επίσης να βελτιωθεί η στιλπνότητα, η αντίσταση αναδίπλωσης, η αντίσταση στη φθορά και η χημική αντίσταση του φιλικού προς το περιβάλλον Waterborne Varnish. Επειδή το νερό προστασίας του περιβάλλοντος-based βερνίκι παίρνει νερό ως αραιωτικό και χρησιμοποιεί μια μικρή ποσότητα πτητική αιθανόλη ως βοηθητικό διάλυμα, δεν υπάρχει τοξική και επιβλαβή πτιοποίηση, η οποία είναι οικονομική και υγιεινή. Το νερό προστασίας του περιβάλλοντος

based βερνίκι μπορεί να εξαλείψει τη βλάβη στο ανθρώπινο σώμα και τη ρύπανση στο περιβάλλον κατά τη λειτουργία. το φως και άλλη προστασία του περιβάλλοντος, η οποία είναι πολύ κατάλληλη για την παραγωγή τσιγάρων, πετρελαίου και ναρκωτικών, ειδικά για προστασία του περιβάλλοντος.


Προηγούμενος: Τέσσερις ταξινόμη...

Επόμενο: No